HAYAI SUSHI BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 617 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Breda. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 19:46 Heerlijk. Snel en vers.
4 apr 2024 om 0:22 Lekker snel en smaakte goed. Zeker na het sporten een gezonde maaltijd
2 apr 2024 om 17:38 Klantvriendelijk en erg lekker
2 apr 2024 om 7:40 Super lekkere sushi en super snel geleverd, nog binnen de opgegeven tijd. Ik bestel vaker sushi, maar hier het liefst.
1 apr 2024 om 18:07 Ik bestel heel vaak bij Hayay, superfijn dat je ook makkelijk voor 1p kan bestellen en niet meteen veel geld kwijt bent. Kwaliteit is altijd goed en 9/10 keer zijn ze er met een half uurtje.
31 mrt 2024 om 23:58 Ben beter gewend van Hajaj sushi. Bezirging was ruim een kwartier te laat. Jammer.
31 mrt 2024 om 23:24 Eten was super, kan de crispy rolls zeker aanbevelen.
31 mrt 2024 om 21:02 Iets later als dat ik had gevraagd maar echt super goed heerlijk vers spul
28 mrt 2024 om 0:14 Zalm was echt super, tonijn wat minder. Bezorging duurde net iets langer dan opgegeven, geen probleem mee. Prijzen zijn prima.
23 mrt 2024 om 19:47 Eten was goed, maar bezorging duurde meer dan 90 minuten ondanks dat het al zaterdagavond 21:40 was.
15 mrt 2024 om 19:48 Pokebowl was lekker en vriendelijke bezorger!
6 mrt 2024 om 22:17 Top eten en ze waren er snel